Nieuws: Open atelier, Creativiteit voor jou

schedule 14 sept 2023
bookmark_border Blog
create

Wees stil…/Be still… nieuw werk

Kunst en leven hebben veel met elkaar te maken. Na onze verhuizing naar het mooie Driebergen zoeken we hier onze weg. Het is opnieuw ergens wortelen, wennen en aarden. Nieuwe mensen ontmoeten en nieuwe banden aangaan. Spannend, leuk en ook energie vergend. Zeker omdat het leven gewoon doorgaat en ook ziekte, tegenslagen erbij horen. Soms moet je ook rust nemen, reflecteren, zoeken naar een nieuwe balans…  Be still... gaat over dat proces.

Leven is grillig en zoals jullie weten laat ik dat ook in mijn werk terug komen, o.a. in craquelé, roest en grovere structuren en texturen. Ik vind ook inspiratie in de natuur waar je allerlei prachtige vormen en structuren kan zien in bomen (takken, wortels, schors), bloemvormen, schimmels (het wordt weer herfst). Ik hou van de effecten van alle gemengde materialen, ups en downs: net als het leven.  In het leven kan ik kracht en troost putten uit een eeuwige liefde voor ieder van ons.

Open atelierroute Driebergen 7/8 oktober. Welkom!

Het weekend 7 en 8 oktober, 12.00 - 17.00 is er weer een atelierroute in Driebergen. Ik doe mee. Leuk om weer mensen te ontmoeten en mijn kunst te laten zien.  Meer informatie op: atelierroute Driebergen

De Driebergen Artroute in juni was ook fijn. Mensen waren enthousiast en n.a.v. het werk in de etalage. De stijl sprak aan en een geïnteresseerde kwam langs in mijn atelier en kocht 3 werken uit de aarde, water, licht serie. Dat is helemaal fijn: als je weet dat je werk ergens een nieuw thuis vindt : )

Goed om ook hier aan te geven dat je sowieso altijd welkom bent om mijn werk in het echt te zien, je kan dan even contact met me opnemen.

Workshops Creativiteit voor jou

Zoals je misschien al gezien hebt werk ik veel met mixed media. Heerlijk om structuren te maken en kleuren aan te brengen. Een basis waarop ik steeds verder werk, meerdere lagen die elkaar versterken. Wil jij dat ook leren? Dat is mogelijk!

Daarom bied ik nu workshops mixed media met veel persoonlijke aandacht. Individueel of met z’n tweeen. Je maakt een uniek, persoonlijk schilderij. Meer informatie op pagina workshops. Lijkt je dat ook zo mooi of wil je nog wat weten? Informeer maar naar de mogelijkheden.

De lessenreeksen komen voorlopig nog niet. Maar dit is er wel : )

Ik schrijf vanaf nu geen nieuwe blogs meer maar houd jullie op de hoogte van activiteiten en ontwikkelingen via de nieuwsbrief per mail. En natuurlijk via Facebook (in het Nederlands) en Instagram (in het Engels). Leuk als je me daar volgt!

Tot de volgende keer!