Schilderles - Workshops

Creatief ontspannen en verbeelden

Ontdek jouw eigen creatieve taal! Creativiteit werkt ontspannend. Kom even uit de dagelijkse sleur en plan tijd voor je zelf in je agenda.

Wil jij ook een workshop mixed media structuren schilderij maken? Mijn schilderen is een verbeelding van mijn innerlijke taal en wordt geïnspireerd door een gevoel, mooie woorden, zinnen, natuur. Ik hou ervan materialen en technieken te combineren: Mixed media. Graag deel ik mijn kennis met jou. Je gaat aan de slag met verschillende materialen. Eerst een mooie ondergrond maken. Met pasta, zand, steentjes, netjes, papier e.d. aanbrengen. Er kan ook craquelé gemaakt worden.  En daarna kleuren met acrylverf. Het kan in 2 kortere workshops van ongeveer 2 uur of in 1 langere van 4 uur. Deze workshop kan individueel of met 2 personen.

Ik kan op aanvraag ook kleinschalige workshops rond een thema doen met max. 4 personen in mijn atelier. Informeer naar de mogelijkheden. Denk bv. aan Schilderen n.a.v. een inspirerende tekst of rond een thema. Dat is ook mogelijk.

Wil je liever individueel creatief verwerkend aan de slag zodat er meer ruimte is voor jouw persoonlijke ervaring? Bijvoorbeeld ziekte, gemis, rouw enz. Heb je behoefte aan een of meer workshop verwerkend schilderen? Ook dat is mogelijk.

Voor kostenoverzicht: ga naar kosten

Voor ervaringen: ga naar ervaringen

Wat ik jou kan bieden

Kunst kan je raken en bemoedigen. Authentieke kunst aan de muur geeft jouw kamer meerwaarde.

Creativiteit is ontspannend en kan helend werken. Ontdek jouw creatieve taal bij Schildertaal.