Schilderles & Workshops

Creatief ontspannen en verbeelden

Creativiteit werkt ontspannend. Kom even uit de dagelijkse sleur en plan tijd voor je zelf in je agenda met schilderles. Gewoon iets verbeelden wat je zelf wil, op een formaat  dat jij fijn vindt.  Of maak zelf een unieke persoonlijke verbeelding ter herinnering aan een geliefde. Je kunt ook een levenservaring verbeelden. Maak een schilderij, collage of combinatie. Je kan ook werken met een opdracht van mij rond een thema of met een bepaalde techniek.

Groepen zijn klein (min. 2, max. 4) en dat garandeert voldoende aandacht en rust. Je bent welkom.  Ontdek jouw eigen creatieve taal!

Mijn schilderen is een verbeelding van mijn innerlijke taal en wordt geïnspireerd door een gevoel, mooie woorden, zinnen, natuur. Ik hou ervan materialen en technieken te combineren. Graag deel ik mijn kennis met jou.

Wil je liever individueel creatief verwerkend aan de slag zodat er meer ruimte is voor jouw persoonlijke ervaring? Heb je behoefte aan een workshop verwerkend schilderen? Ook dat is mogelijk.

Ik kan op aanvraag ook kleinschalige workshops doen, informeer naar de mogelijkheden. Denk bv. aan Schilderen n.a.v. een inspirerende tekst of rond een thema. Dat is ook mogelijk.

Voor kostenoverzicht en data: ga naar kosten

Voor ervaringen: ga naar ervaringen

Wat ik jou kan bieden

Kunst kan je raken en bemoedigen. Authentieke kunst aan de muur geeft jouw kamer meerwaarde.

Creativiteit is ontspannend en kan helend werken. Ontdek jouw creatieve taal bij Schildertaal.