arrow_drop_up

Coach rond kanker

Coach rond kanker

Kanker zet je leven op z’n kop. Kanker is ingrijpend op alle gebieden van je leven. Als de diagnose gesteld wordt, lijkt het alsof jouw plannen niet meer bestaan. Je gaat kopje onder in een kolkende stroom. Ook als iemand uit jouw omgeving kanker krijgt kunnen er veel vragen komen. Hoe ga je om met kanker? Hoe ga je verder met leven? Hoe leef je met de blijvende gevolgen van de behandelingen? En wat als je niet meer beter wordt? Hoe kan je zinvol door leven als je ernstig ziek bent (geweest)? Dat vergt levenskunst.

Samen kunnen we kijken naar wat voor jou belangrijk is, ingaan op jouw gedachten, gevoelens en vragen. Dat kan al tijdens de behandelingen maar ook daarna. Als coach rondom kanker luister ik naar jouw verhaal en help je weer grip te krijgen op je leven.

In 2020:

Samen met Bouwina de Haan ben ik een cursus "Leven Met Zin" aan het ontwikkelen, speciaal voor mensen met (zingevings-) vragen rond kanker of andere ernstige ziekte.

Welkom op de inspiratiebijeenkomsten. In een kleine groep elkaar gaan inspireren en steunen. Met verschillende werkvormen gaan we op zoek naar de betekenis van jouw levensverhaal en naar jouw krachtbron. Verschillende thema's komen aan bod. Je gaat ontdekken hoe je weer zin in leven kunt ervaren, vanuit Gods vrede en rust.

Voor wie:

Als jij kanker hebt of hebt gehad en op een inspirerende manier aan het werk wilt met (levens)vragen, ben je welkom, eventueel samen met iemand die je dierbaar is; zoals een familielid, vriend(in), partner.

Wanneer:

Woensdagochtend 10-12 uur 29 januari, 19 februari, 11 maart en 1 april 2020

Kosten:

€ 110,- p.p. voor vier bijeenkomsten Inclusief koffie/thee en materialen

Belangstelling: neem dan contact op, geef je op.

Stichting Als Kanker Je Raakt

Een video van de stichting waaraan ik mijn medewerking verleen.