Kosten Schilderlessen en Workshops

Schilderles

Wil jij ook weer wat ontspanning in je leven?

Geef je op en kom erbij! Groepen zijn klein (min.3, max. 4) en dat garandeert voldoende aandacht en rust. Je bent welkom. Bij veel aanmeldingen kan er misschien nog een groepje gestart worden.

Losse lessen (2 uur) kosten in een groepje  € 20,- (incl. verf en papier, doek zelf kopen). Handig als je wilt kijken of het iets voor je is. Instromen is mogelijk als er nog plek is; neem contact op als je dit wil.

Ik bied ook reeks-lessen die dan goedkoper zijn (€16,- per les van 2 uur) Je geeft je op voor de lessen die je op afgesproken data volgt, minimaal 5 lessen (najaar of winter/voorjaar). De prijs is incl. verf en papier, doek zelf kopen. Graag hoor ik het tijdens de reeks van te voren wel als je niet komt, dan kan ik daar rekening mee houden. In overleg bij andere groep inhalen indien mogelijk. Daarna kijken we weer of je verder wilt met losse lessen of een nieuwe reeks.

Er is nu helaas geen schilderlesreeks. Een groepje kan in mijn zolderatelier niet veilig werken i.v.m. het Coronavirus. Heb je belangstelling; neem contact op dan laat ik je weten wanneer het weer zover is.

Verwerkend schilderen

Individuele begeleiding en coaching per uur voor €60,-, deels inclusief materiaal: verf, penselen en papier. Doek zelf kopen omdat je dan zelf kan kiezen hoe groot je het wilt maken.

Workshop Verwerkend schilderen

Je kunt een eenmalige individuele workshop doen. Dan krijgt jouw verhaal aandacht en maak je iets, een schilderij/collage. Kosten 60,- voor 2,5 uur. Inclusief materiaal: verf, penselen en papier (doek max. 40×40 inbegrepen).

Met zijn tweeën. Ieders verhaal krijgt aandacht en daarna maak je iets, een schilderij/collage. Kosten:  €60,- p.p. voor 3 uur. Inclusief materiaal: verf, penselen en papier (doek max. 40×40 inbegrepen).

Koffie/thee en wat lekkers horen erbij.

Een groepje kan in mijn zolderatelier niet veilig werken i.v.m. het Coronavirus. Heb je belangstelling; neem contact op dan laat ik je weten wanneer het weer zover is.

Andere Workshops

Andere Workshopkosten zijn afhankelijk van wat er gedaan wordt en met hoeveel mensen. Samen schilderen rond een thema (vriendschap, familie, een tekst bv). Workshops alleen in kleine groep (2 – 4 personen) bij mij – zolderatelier.

Koffie/thee en wat lekkers horen erbij.

Een groepje kan in mijn zolderatelier niet veilig werken i.v.m. het Coronavirus. Heb je belangstelling; neem contact op dan laat ik je weten wanneer het weer zover is.

Per 1 jan. 2020 is Schildertaal vrijgesteld van BTW