Nu gratis verkrijgbaar: e-book tips rond thema vermoeidheid

Nu gratis verkrijgbaar: e-book tips rond thema vermoeidheid

schedule 3 juni 2020
bookmark_border Gratis e-book
create Wijnanda Heslinga

Vermoeidheid, een lastig klacht. Het beïnvloedt je hele leven. Je kan er beter mee leren omgaan. Ik heb een e-book met tips over omgaan met vermoeidheid op mijn website gezet. Sommige tips zijn specifiek voor na kanker maar er zitten ook algemene tips bij die handig zijn voor ieder die last heeft (chronische) vermoeidheidverschijnselen. Misschien heb je er zelf wat aan of ken je iemand die worstelt met vermoeidheidsklachten.

Door corona is het een nog angstiger tijd als je kanker hebt, je moet veelal alleen overal heen. Een knuffel is er amper bij.  Dat is ook lastig bij het "doorstaan" van alle bijwerkingen van deze ziekte. Vermoeidheid is een veel voorkomende klacht bij en na kanker. Daarom heb ik dit gratis e-book gemaakt.

Je krijgt het gratis e-book door je hier aan te melden voor de nieuwsbrief. Je ontvangt dan een e-mail waarin je jouw e-mailadres bevestigd. Vervolgens krijg je jouw gratis e-book!

Wil je graag meer informatie of zoek je hulp? Neem dan contact op. (coach bij kanker eventueel online). Je bent welkom!

Kunstenaar

Wijnanda Heslinga

Kunst vertelt het verhaal van de ziel. Kunst kan je raken en bemoedigen. Authentieke kunst aan de muur geeft jouw kamer meerwaarde. Creativiteit is ontspannend en kan helend werken. Ontdek jouw creatieve taal bij schildertaal.