Beleef mijn werk!

Welkom op volgende exposities

schedule 3 mei 2024
bookmark_border Blog
create

Beleef mijn werk in de komende tijd!

In het echt is er zo veel meer te zien dan op een foto van mijn werk. Dat hoor ik vaak. De textuur, structuur, het 3D-effect zijn allemaal beter te zien als je er voor staat. Dat is natuurlijk een belangrijke reden om te exposeren. Daarnaast is het gewoon heel gaaf om mensen te ontmoeten en over mijn werk te praten. Wat ziet een ander, hoe raakt het anderen? Altijd weer mooi om te horen.

Feest van de Geest: welkom

Welkom op de komende expositie Feest van de Geest waaraan ik mee mag doen bij de afdeling Utrechtse Heuvelrug. Het thema van dit jaar is Troost. In allerlei kerken zal in de periode Hemelvaart tot Pinksteren kunst hangen met dit als onderwerp. Je kunt dan een prachtige route fietsen (of per auto) langs diverse kerken. De kerk eens van binnen zien en kunst bekijken.

Mijn werk hangt in De Grote kerk van Driebergen. Ik zal in elk geval bij de opening op 9 mei om 13.00 uur aanwezig zijn. Leuk als je erbij kan zijn! In deze kerk hangt/staat ook mooi werk van Johan Muis (houten beelden) en Mirjam Verhoef (zilveren troostdoosjes).

Meer informatie over openingstijden op kunst en expositie

3-bergenArt

Daarna mag ik meedoen aan de jaarlijkse 3-bergen-Art route 22 juni- 8 juli. In veel winkels/restaurants hangt dan een kunstwerk in de etalage. Fijn om dan eens te komen winkelen en ondertussen ook mooie kunst te zien. En een bakkie te doen in restaurant De Huiskamer want daar hangt dit jaar mijn werk. Ik heb er uiteraard koffieprut in verwerkt met een knipoog naar het restuarant :) Op de 22 juni is de opening met meer activiteiten, Petit Mont Martre. Meer informatie op 3bergenart

Nieuwe werken

Regelmatig zet ik nieuw werk in mijn website: kijk daar ook eens rond. Die galerie is altijd “open” : ) En als je toch in Driebergen bent kan je ook nog proberen bij mij langs te komen maar bel dan eerst even.

Zelf ook eens mixed media proberen?

Dat kan! Jij kan ook zelf structuren maken op verschillende manieren, kleuren aanbrengen en zo iets heel persoonlijks maken. Hartelijk welkom bij mijn workshops mixed media. Kijk op workshops voor de mogelijkheden, individueel of met zijn tweeën. Persoonlijke aandacht en gezelligheid. Stuur me een berichtje als je belangstelling hebt, via het contactformulier/mail

Geen dingen missen? Meld je aan voor mijn nieuwsbrief onderaan deze pagina.