Over de galerie

De galerie

In de galerie kunst kunt u mijn werk zien. Door op de foto te klikken zie je de volledige afbeelding en meer informatie over het werk. Wil je een werk kopen? Neem dan contact met mij op. Staat erbij: verkocht/in opdracht gemaakt? Dan kunnen we kijken of ik een soortgelijk maar toch uniek werk kan maken. Ik vind het belangrijk dat kunst betaalbaar is en vraag een redelijke vergoeding voor materiaal en werk. (Per 1 jan. 2020 is Schildertaal vrijgesteld van BTW.) Het werk kan eventueel opgehaald worden in Almere of Baarn (in overleg). Ik vind het fijn je te ontmoeten. Prijzen zijn exclusief verzendkosten.

Wil je een afbeelding gebruiken? Vraag even toestemming, ik vind het fijn te weten hoe mijn werk gebruikt wordt.

Kaarten van mijn werk

Van Geliefd en Uniek, Psalm 121 en Engel van hoop zijn mooie kunstkaarten gemaakt. Deze zijn te koop bij boekwinkel De Wegwijzer in Almere-buiten en bij mij.

Wil je bestellen dan graag via contact een berichtje sturen met je naam en adres. Indien je wilt betalen met betaalverzoek van mij ook graag je mobielnr. Je ontvangt een bevestiging per mail met het totaal aan kosten (kaarten en verzendkosten) en mijn rekeningnr.  Na ontvangst betaling verzend ik de kaarten z.s.m.

Geliefd en Uniek, Psalm 121:   15x15 cm € 2, -  (14 gram) of € 3,- (incl. enveloppe) - 17 gram p.st.

Engel van hoop: 21x15 cm €3,- (14 gram) of €4,- (incl. enveloppe) - 24 gram p.st.

Verzendkosten komen erbij.