Anderen over Counseling

“Je kunstzinnige counseling, creatieve therapie heeft mij geholpen meer oog te krijgen voor mijn gevoel. En mijn idee over mezelf en verstopte negatieve gevoelens. Ik ben me bewust geworden van oude, ingesleten patronen en het gevoel van uitputting daardoor. Ik ontdek waardoor ik zo uit balans ben. En weet wat ik nodig heb om mijn innerlijke balans te herstellen.”

“Na deze gesprekken voel ik me opgelucht: de mist is opgetrokken! Er is veel opgeruimd en ik weet nu hoe ik een stevig mens kan zijn. Het nieuwe codewoord is: MILD zijn, in de eerste plaats naar mezelf.”

“Ik ben steviger geworden! En bijzonder dat ik door de oefeningen beter bij mijn gevoel kon komen dan door gesprekken met een psycholoog. Ik ben verder gekomen met verwerken en ik ben beter in balans.

“Creatieve counseling helpt me om op een creatieve manier meer en meer inzicht te krijgen in mezelf. Ik word op een positieve en opbouwende manier uitgedaagd om er praktisch vorm aan te geven. En er thuis verder mee aan de slag te gaan. Het werkt motiverend om te zien hoe bepaalde opdrachten ineens zoveel inzicht kunnen geven. Blinde vlekken worden zichtbaar. Soms confronterend, pittig, emotioneel, maar vaak raakt het de kern. De verschillende werkvormen geven me de kans om op een ongedwongen manier toch dichter bij mijn diep weggestopte emoties te komen en deze te uiten.”

“Door creatief bezig te gaan bij jou heb ik inzicht gekregen in bepaalde stukjes van mezelf die ik dieper weggestopt had."

“Door naar moeilijke gebeurtenissen uit het verleden te kijken heb ik meer inzicht gekregen in mijn pijn van vroeger en nu. En het effect daarvan op mijn beeld van mezelf. Maar door anderen en mezelf te vergeven, komt er mildheid ipv de zware rugzak van verdriet, schuldgevoel en boosheid, wrok. Door aandacht te hebben tijdens de kunstzinnige counseling voor wat ik denk en voel word ik zichtbaar voor mezelf. Ik word stevig en krachtiger van binnenuit.”

Aansluiting bij Groundwork

"Mooi dat je creatieve counseling tevens aansluit bij de principes van Groundwork. Zodat je na het volgen van een trainingsweekend ook verder kan met onderwerpen die daar aan de orde zijn gekomen. Met het vertrouwen dat ik écht kan veranderen ben ik langzaam maar zeker, stap voor stap onderweg naar innerlijke groei en heling. (jaja dat ik dat nog eens geloof, dankzij jouw vertrouwen, geduld en positieve input! Vind het echt superknap dat je mij zo’n beetje alles zelf laat ontdekken en me vervolgens helpt om er verder vorm en richting aan te geven! Respect!)”